Projects development / Rozwijanie projektów


So now my hen has a company. This one is with hanger. I like them both. They are soft (the prototype was with copper wire inside, bad idea), made out of raw silk embellished with decorative threads and beads. But, as it happens when you think about something intensively, now I have some more ideas for hens. And can't wait to try them out :)
Well, the same goes with my miniatures. Here is another one.

No to teraz moje kurka ma towarzystwo. Tym razem z wieszaczkiem. Lubię je obie. Są miękkie (prototyp miał w środku miedziany drut, zły pomysł), uszyte z surowego jedwabiu, ozdobione koralikami i lekko podhaftowane. Ale, jak to zwykle bywa, gdy się o czymś intensywnie myśli, mam już nowe pomysły na kury. I nie mogę się doczekać, żeby je sprawdzić :)
No cóż, to samo mam z miniaturami. Oto kolejna.



This one is closest to my idea.

Ta jest najbliżej mojego wyobrażenia.





So I matted it and put to my shop :)

Dlatego ją włożyłam w passepartout i wstawiłam do sklepu :)


Comments

Serce Karczocha said…
Przepraszam za to moze naiwne pytanie, ale od niedawna sledze Pani blog, gdzie mozna kupic Pani prace? Jestem nimi zachwycona i bardzo chcialabym cos zamowic.
Drogi Karczochu,
pytanie wcale nie naiwne i z przyjemnością odpowiadam: moje prace można kupić ode mnie (bewu@a21.pl) :)
Kilka drobiazgów mam w etsy, ale to raczej z myślą o zagranicy (koszty przesyłki na terenie Polski będą niższe)- jeżeli chce Pani coś z etsy to też lepiej najpierw mi powiedzieć, ja to wyjmę i sprzedam bezpośrednio.
Życzę udanych zakupów :)
Floss said…
Hello, and thanks for stopping by my blog. I have really enjoyed looking through yours - your art is very appealing to me - the shapes, textures and inspiration. I am now a follower - thank you!
Serce Karczocha said…
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Prześledzę wszystkie posty na blogu i zastanowie sie nad zamówieniem. Jako nowa czytelniczka, mam pewne zaległosci :)

Popular posts from this blog

Botanical laces / Botaniczne koronki

The hen in troubles

Spring is coming to the kitchen